Avoimet työpaikat

Vi söker till Nordic Trout, Föglö

Elektriker / Reparatör

till Underhållsavdelningen

Underhållsavdelningen ansvarar för förebyggande och akut underhåll i fabriken och dess maskinpark i Degerby, Föglö. I jobbet ingår omväxlande och utmanande arbetsuppgifter inom el, svets, maskin, felsökning, underhåll och reparationer.  Vi jobbar förebyggande med underhållsprogrammet Spotilla. Du ska arbeta i samarbete med ditt underhållsteam och rapporterar till underhållschef Nikolaj Jansson.

Vilken typ av person skulle passa bra i vårt team?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som elektriker eller reparatör. Har du elsäkerhetsexamen S2 är det högt meriterande. Du har förmodligen gått en yrkesutbildning med inriktning el, industri eller fordon och har praktisk erfarenhet. Även kunskaper i maskinteknik och svetsning är meriterande. Viss truck och lastbilskörning ingår i tjänsten så det är bra om du har dessa kort, men det är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är också van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner och har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi har många olika nationaliteter på jobbet och båda språken används dagligen.

Varför ska du komma och jobba hos oss?

  • Du har chansen till ett omväxlande och utmanande arbete där vi har stor fokus på att förbättra och utveckla vår anläggning. Uppgiften är en del av Nordic Trout koncernens underhållsteam och du kommer att ingå i ett utmärkt team med god laganda.
  • Möjligheten att dagligen pendla Föglö, Degerby är goda.
  • Vi erbjuder dig en heltäckande företagshälsovård
  • Nordic Trout Group är en växande, utvecklande och framåtblickande organisation, så du kan vara med och skapa nya och utveckla nuvarande funktioner.

Låter detta intressant?

PLATS: Föglö (Åland)

ANSÖKNINGSTID: 4.3.2024 – 24.3.2024  

ANSÖKAN MED CV: skickas till hr@nordictrout.com

TYP AV ANSTÄLLNING: Tillsvidare

FÖR MER INFORMATION:  Vi svarar gärna på eventuella ytterligare frågor du kan ha. Ytterligare information kan erhållas från underhållschef Nikolaj Jansson, +358 40 1961 889 nikolaj.jansson@nordictrout.com


NORDIC TROUT är den största uppfödaren av regnbåge i Finland och Sverige. Dessutom producerar företaget regnbågsrom i slutet av året. Nordic Trout har totalt 50 produktionsanläggningar i Finland, Skärgårdshavet, Åland och Sverige. Det finns cirka 120 anställda och företagets omsättning 2023 var 55 miljoner euro. Mer information om företaget www.nordictrout.com såväl som hela företagshelheten www.kalaneuvos.fi