Kalankuljetukset

Rakenteeltaan yrityksemme on maantieteellisesti hajautettu yli 30 yksikköön Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Tämä edellyttää varmoja ja toimivia kuljetuksia sekä  tehokasta logistiikkaa. Tähän sisältyy elävän kalan poikaskuljetukset, verestetyn ruokakalan kuljetukset Ruotsista Ahvenanmaalle, sekä valmiiden perattujen kalojen rahti asiakkaille. Myös kalarehujen rahdit vaativat omat logistiikka ketjunsa. Kuljetukset hoidamme pääasiassa ulkoistettuna ostopalveluna, jossa pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Tavoitteemme on ylläpitää kalojen mahdollisimman korkeaa laatua koko tuotantoketjun läpi. Tämä on koko toiminnan ja kaikkien sen osa-aluieden lähtökohtana, johon kuuluu kalamateriaalin valinta, kasvatusvaihe, nosto, perkaus, pakkaaminen ja rahti. Katkeamaton kylmäketju on ratkaisevassa asemassa kalan laadun ja säilyvyysajan turvaamiseksi. Lämpötila ei saa koskaan ylittää sille asetettua ylärajaa. Tätä varten meillä on käytössä sisäinen laatuohjelma, johon kuuluu mm. lämpötilan seuranta koko tuotantoketjussa.

Toimitamme täsmälliset tilausmäärät sovitun aikataulun ja paikan mukaisesti. Yhteistyömme sujuu tehokkaasti ja kitkatta. Toimitusvarmuus ja -turvallisuus ovat tärkeitä kilpailu- ja myyntivalttejamme. Pystymme toimittamaan suuria määriä kalaa ja hyvää laatua, tasaisesti jokaisena arkipävänä ympäri vuoden. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kalatukku- ja kalanjalostusyritykset.