Nordic Trout Ab:n toimitusjohtaja vaihtuu

Nordic Trout Ab:n hallitus ja toimitusjohtaja Alf-Håkan Romar ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Romar jättää toimitusjohtajan tehtävät. Romar on toiminut Nordic Troutin toimitusjohtajana kesäkuusta 2019 lähtien ja hän jättää Nordic Trout Ab:n toimitusjohtajuuden lisäksi tehtävänsä välittömästi myös sen tytäryritysten johdossa.

”Kiitän koko hallituksen sekä yhtiön puolesta Alf-Håkania hänen sitoutuneesta työstään ja panoksestaan Nordic Troutin kehittämisessä ja toivotan Alf-Håkanille kaikkea hyvää tulevaan”, sanoo Nordic Trout Ab:n hallituksen puheenjohtaja Veijo Hukkanen.

Nordic Troutin hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Hans-Mikael Heleniuksen, joka on jo aiemmin toiminut Nordic Troutin sisaryritysten Kalaneuvos Oy:n ja Heimon Kala Oy:n toimitusjohtajana.

”Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nimitetty Hans-Mikael tulee toistaiseksi jatkamaan Nordic Fish-konsernin uuden strategian jalkauttamista myös kalankasvatusyrityksissämme”, toteaa Nordic Trout Ab:n hallituksen jäsen ja Nordic Fish Oy:n toimitusjohtaja Toni Hukkanen.

Nordic Trout Ab:n uuden toimitusjohtajan hakuprosessi käynnistetään välittömästi.

 

Nordic Trout Ab
Hallitus

 

Lisätietoja:

Nordic Fish Oy:n toimitusjohtaja
Toni Hukkanen
toni.hukkanen@kalaneuvos.fi
+358 500 900378

 

Nordic Fish on suomalainen perheyritys, jonka alle kuuluvat mm. kalankasvatuskonserni Nordic Trout sekä kalanjalostuskonserni Kalaneuvos.

Kalankasvatusliiketoiminta tuottaa Manner-Suomen, Ahvenanmaan ja Ruotsin 30 toimipisteessä vuosittain noin 9 miljoonaa kiloa kirjolohta ja mätiä. Kalaneuvoksen alla toimiva kalanjalostusliiketoiminta valmistaa herkullisia kalatuotteita Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat ammattitaidolla valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kalanjalostuskonserni käsittelee vuosittain yli 15 miljoonaa kalakiloa.